Stéphane Humbert Lucas 777

Panthea Iris

Selection

Dit parfum stijgt naar het niveau van het goddelijke. Een sprankelend begin met tonen van bergamot en mandarijn begeleidt een verfrissende en ongerepte witte thee. Een blauw-witte zijden sluier siert de geur. De Tonka-absolute versterkt het subtiele sandelhout en patchoeli om de poederachtige en verfijnde facetten van intense iris te versterken. 

Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

175,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea Iris

Stéphane Humbert 777 Lucas Panthea Iris kopen?

Panthea Iris van Stéphane Humbert Lucas 777 is een geur voor dames en heren. Dit is een nieuw parfum. Panthea Iris werd uitgebracht in 2019. De parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. Panthea Iris zal de absolute liefhebbers van Iris niet teleurstellen. Een zeldzame elegantie met een gedistingeerd karakter.

  • Topnoten: iris, mandarijn en bergamot;
  • Hartnoten: iris, viooltje en jasmijn;
  • Basisnoten: tabak, tonkaboon, sandelhout en witte muskus.

De inspiratie voor Panthea Iris

In de Griekse mythologie was Iris de boodschapper van de goden en de godin van de regenboog. Als een symbool heeft SHL de iris gekozen om Panthea, de godin van de 777-collectie aan te kleden. Ze wordt versterkt door iris, een van de kostbaarste en duurste ingrediënten in de parfumerie.

Dit parfum stijgt naar het niveau van het goddelijke. Een zeldzame elegantie met een uitgesproken karakter.

“Paris is my bottle, the world is my perfume.” – Stephane Humbert Lucas

Stéphane leeft voor schrijven en reizen. Hij verdraait de codes van de traditionele parfumerie. Unieke oriëntaalse creaties, ver weg van de gebruikelijke eentonigheid. Gefascineerd door de Arabische wereld, die hij beschouwt als de bakermat van alle levende culturen, brengt SHL zijn fantasieën tot leven via bijzondere geuren. Het merk onderscheidt zich door zijn artistieke inbreng, maar ook door zijn talrijke en exclusieve samenwerkingen.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Panthea Iris van Stéphane Humbert Lucas 777 online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal! 

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection