Montale Paris

Red Vetiver

Red Vetiver is een warme en unieke geur voor mannen met houtachtige tonen en noten van vetiver uit Haïti, cederhout uit het Marokkaanse Atlasgebergte en patchouli-bladeren onthullen de frisse tonen van grapefruit rond een verkwikkend hart van zwarte peper uit Madagaskar. Een echt avontuur voor mannen die liefhebbers zijn van mooie kruiden en vetiver.

Geurnoten

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Red Vetiver

Montale Paris Red Vetiver EDP kopen?

Red Vetiver van Montale is een oriëntaalse houtachtige eau de parfum voor mannen. Red Vetiver werd uitgebracht in 2008. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Red Vetiver heeft houtachtige tonen en noten van vetiver uit Haïti, cederhout uit het Marokkaanse Atlasgebergte en patchouli-bladeren onthullen de frisse tonen van grapefruit rond een verkwikkend hart van Elemi en zwarte peper uit Madagaskar. Een echt avontuur voor liefhebbers van mooie kruiden en vetiver.

  • Geurnoten: patchouli, cederhout, grapefruit, perubalsem en zwarte peper

De natuurlijke materialen die Montale gebruikt

Montale Paris maakt gebruik van natuurlijke materialen en heeft daardoor alleen hoge kwaliteitsproducten. Alle geuren hebben een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat de geur erg intens is. Ook zorgt dat ervoor dat je de geur de hele dag door blijft ruiken. De natuurlijke materialen zijn niet schadelijk voor je huid en er zit geen alcohol in de parfums.

Montale parfum voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn uniseks, ze zijn dus geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje in onze webshop en kies je favoriete Montale Paris parfum uit. Probeer als man eens een zachte, bloemige geur. En ga als vrouw eens voor een zware kruidige geur. Mix en match erop los!

Het unieke ontwerp van de Montale Red Vetiver fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.