Profumum Roma

Ichnusa

Selection

‘Ichnusa’ Het is de oude naam van Sardinië. De betekenis ervan: “voetafdruk”, benadrukt de vorm van het prachtige eiland. Deze geur is verbonden met een wandeling door de mediterrane struikgewas, die de zee met de aarde versmelt.

Geurfamilies
Geurnoten
Basisnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

225,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Ichnusa

Ichnusa van Profumum Roma Kopen?

Ichnusa van Profumum Roma is een geur voor dames en heren. Ichnusa werd uitgebracht in 2001. De parfums van Profumum Roma laten een deel van onszelf zien, dat we overbrengen op de anderen.

  • geurnoten: vijgenblad, vijgenboom, mirte, gras en hooi

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Profumum Roma parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Hier vind u al antwoorden op sommige vragen. 

Waarom Profumum Roma kopen bij www.rikliskarto.com?

Profumum Roma parfum kopen? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van Profumum Roma een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jouw kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum, onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection