Mancera

Kumkat Wood

Kumkat Wood is een houtachtige, bloemige en muskusachtige geur voor dames en heren. De geur is een prachtige combinatie met de frisheid van kumquat en vetiver die zoete houtnoten onthullen.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

90,00135,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Kumkat Wood

MANCERA Kumkat Wood kopen?

Kumkat Wood van MANCERA is een houtachtige, bloemige muskusachtige geur voor dames en heren. MANCERA Kumkat Wood werd gelanceerd in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. De frisse Citrustonen zijn op het eerste ogenblik erg verrassend maar gedurende dag komen er prachtige combinatie van kumquat en vetiver vrij die de zoete houtnoten onthullen. 

  • Topnoten: bergamot, grapefruit en specerijen
  • Hartnoten: amber, bloemige noten en patchouli
  • Basisnoten: ceder, sandelhout, vetiver en witte musk

Over MANCERA parfum

Het succesvolle parfum merk MANCERA werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten, AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. De reden voor de gekozen naam MANCERA is omdat het op wereldwijde schaal goed in het gehoor ligt. MANCERA parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je een travelcase 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

Hulp nodig bij het kopen van MANCERA Kumkat Wood parfum?

Wilt u graag MANCERA Kumkat Wood parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection