Stéphane Humbert Lucas 777

Une Nuit à Doha

Selection

Une Nuit à Doha is als een wandeling door de stad als de nacht begint en de straten tot leven komen. Het is een venusachtige geur, een teder spoor, een gevoel van frisheid. Een explosie van geroosterde, gekarameliseerde citrusvruchten die je laten denken aan de markten vol oosterse zoetigheid en specerijen. Een verfijnde Immortelle vermengt zich met noten van vanille en tabak, zo warm als de wind uit de woestijn waar de stad is gebouwd. 

Geurnoten

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Une Nuit à Doha

Stéphane Humbert Lucas 777 Une Nuit à Doha kopen?

Une Nuit à Doha van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Une Nuit à Doha werd uitgebracht in 2014. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. 

  • Topnoten: venkel, mandarijn en gember
  • Hartnoten: strobloem en tabak
  • Basisnoten: vanille en vetiver

De inspiratie voor Une Nuit à Doha

Geïnspireerd door de zomerse nachten in de hoofdstad van Qatar, brengt Une Nuit à Doha een warme geur voor de fijnproever. Maar tegelijkertijd is de geur onschuldig, tijdens de schemering als de nacht begint te vallen.

Over Stéphane Humbert Lucas

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012. Daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten, dat hij ziet als de bakermat van het universum. De Oriënt staat voor hem voor luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van een seraglio.

“Paris is my bottle, the world is my perfume.” – Stephane Humbert Lucas

Stéphane leeft voor schrijven en reizen. Hij verdraait de codes van de traditionele parfumerie. Unieke oriëntaalse creaties, ver weg van de gebruikelijke eentonigheid. Gefascineerd door de Arabische wereld, die hij beschouwt als de bakermat van alle levende culturen, brengt SHL zijn fantasieën tot leven via bijzondere geuren. Het merk onderscheidt zich door zijn artistieke inbreng, maar ook door zijn talrijke en exclusieve samenwerkingen.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Hulp nodig bij het kopen van SHL 777 Une Nuit à Doha?

Wil je graag Stephane Humbert Lucas 777 parfum kopen? Of heb je hulp nodig bij het maken van een andere keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je een vraag stellen en dan helpen we je verder. Je kunt ons ook bereiken via de mail: info@rikliskarto.com of via Whatsapp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00).