Laurent Mazzone

Ultimate Seduction

Selection

Ultimate Seduction is een oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Een zwavelig elixer dat zich verbergt onder ondeugende velden. Getint met zwarte bes en roze peperkorrels. De heerlijke tonen van amber en hout, opgerold in een poederachtige sluier van iris, roos en violet, trekken ons sensueel in zijn web.

240,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Laurent Mazzone Ultimate Seduction

Laurent Mazzone – Ultimate Seduction – Extrait de Parfum

Ultimate Seduction van Laurent Mazzone is een oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Een zwavelig elixer dat zich verbergt onder ondeugende velden, getint met zwarte bes en roze peperkorrels. De heerlijke tonen van amber en hout, opgerold onder een poederachtige sluier van iris, roos en violet, trekken ons sensueel in zijn web. 

  • Topnoten: roze peper, cassis en sinaasappel 
  • Hartnoten: iris, viooltjes en roos
  • Basisnoten: patchouli, amber, wit hout, ceder en praliné vulling

Extrait de parfum van Laurent Mazzone

Alle parfums van Laurent Mazzone die wij verkopen zijn extraits de parfum. Dit zijn de meeste krachtige geuren, omdat hier de hoogste concentratie geurstoffen in zit. In een extrait de parfum zit 15-40%, terwijl in een eau de cologne maar 2-3% concentratie zit. Extrait de parfum blijf je het langst ruiken. Daardoor is het duurder, maar heb je er ook minder van nodig. De geur zelf is vaak ook voller, omdat dit een puurdere vorm is van de geur. Als je een echte liefhebber bent, kun je niet zonder een extrait de parfum!

Ultimate Seduction van Laurent Mazzone kopen bij Riklis Karto

Bij Riklis Karto Niche Parfums hebben we een mooi assortiment aan parfums van Laurent Mazzone. In onze webshop kun je ze allemaal bekijken. Bestel je een fles? We verzenden gratis bij bestellingen vanaf 100,-. Dat betekent dat je bij Laurent Mazzone geuren altijd gratis bezorging hebt. 

Heb je vragen over Laurent Mazzone parfum?

We helpen je graag als je vragen hebt over onze parfums. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Kun je het antwoord daar niet vinden? Dan kun je ons ook een appje sturen op 0625224689. Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 9.00 en 22.00. Of stuur een mailtje naar info@rikliskarto.com.

Ultimate Seduction eerst proberen?

Ben je benieuwd welke geur van Laurent Mazzone bij jou past? Probeer dan eerst Ultimate Seduction met ons parfum abonnement. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelspray van 8 ml thuisgestuurd. Dat is precies genoeg voor een maand. Je kunt parfums die je graag wilt testen, makkelijk toevoegen aan je parfumkalender.