Mancera

Gold Intensitive Aoud

Gold Intensive Aoud is een oriëntaals bloemige eau de parfum voor dames en heren. Roos en oudh gecombineerd in een pittige dans die een koele en delicate sillage achterlaat.

95,00145,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Gold Intensitive Aoud

Manvera Gold Intensitive Aoud kopen?

Gold Intensitive Aoud van Mancera is een oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Mancera Gold Intensitive Aoud werd gelanceerd in 2008. Roos en oudh gecombineerd in een pittige dans die een koele en delicate sillage achterlaat.

  • Topnoten: citroen en waternoten
  • Hartnoten:  roos, guaiac hout, teakhout, saffraan, geranium en houtnoten
  • Basisnoten: witte musk en ambergris 

Mancera Gold Intensitive Aoud voor mannen en vrouwen

Onze Mancera parfums zijn geuren die voor zowel mannen als vrouwen bedoeld zijn. De tijd van zware houtachtige parfums voor mannen en zoete bloemen parfums voor vrouwen is voorbij. Mix en match erop los. Tegenwoordig wordt er steeds minder onderscheid in gemaakt: Mancera heeft een prachtige collectie van uniseks parfums. Probeer als man dus gerust een zoete geur en kies als vrouw eens voor een houtachtige geur!

Hulp nodig bij het kopen van Mancera parfum?

Wil je graag Mancera parfum kopen en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment, horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hier al tussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).

Mancera Gold Intensitive Aoud cadeau geven

Mancera parfumflacons zijn een ware lust voor het oog. De trendy art-deco fles lijkt op een zwaar kristal. De fles is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunst een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance. Ontzettend leuk cadeau om te geven! Mancera parfums zijn uniseks, dus perfect voor hem en haar.

Probeer niche parfums met ons parfumabonnement

Weet je nog of Mancera Gold Intensitive Aoud bij je past? Met ons parfumabonnement kun je al onze niche geuren proberen. Sluit een abonnement af voor 22,- en er ligt elke maand een flacon met 8 ml nieuwe parfum op je deurmat. De verzending is gratis. Scroll door de niche parfums in onze webshop en zet de geur die jij graag wil proberen in je kalender. Of laat je verrassen: als je niks invult in je kalender, dan krijg je de onze parfum van de maand. Je kunt je abonnement op elk moment stoppen of op pauze zetten.