Carner Barcelona

Palo Santo

Palo Santo is een geur voor dames en heren. Warme karamel, zoete tonkaboon en vetiver versmelten met de intensiteit en creëren een geur die de ziel kalmeert. Romig, licht en warm. De warme melk toon is verleidelijk en verslavend. Perfect voor het koude weer.

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Palo Santo

Carner Barcelona Palo Santo kopen?

Palo Santo van Carner Barcelona is een Eau de Parfum voor dames en heren. Carner Barcelona Palo Santo werd gelanceerd in 2015. Warme karamel, zoete tonkaboon en vetyver versmelten met de intensiteit van Palo Santo en creëren een geur die de ziel kalmeert. Een heerlijke geur. Romig, licht dronken en warm. De warme melk toon is verleidelijk en verslavend. Perfect voor het koude weer.

  • Topnoten: rum en artemisia
  • Hartnoten: melk, tonkaboon en guaiac hout
  • Basisnoten: vanille, vetiver en sandelhout.

Carner Barcelona Paulo Santo parfum online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Carner Barcelona parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona Palo Santo Parfum?

Wilt u graag Carner Barcelona parfum kopen en heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem vooral een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection