Montale Paris

Intense Roses Musk

Een van Montale’s klassieke geuren! De Intense Roses Musk is als een prachtig boeket rozen, subtiel geharmoniseerd met sensuele kostbare musk. De ondertoon is een vleugje van diep warme amber en intense jasmijn. Intense Roses Musk is een vrouwelijke geur die je onvergetelijk maakt, waar je ook heen gaat. Het is dagelijks te dragen, vooral bij warm weer.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Topnoten

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Intense Roses Musk

Montale Intense Roses Musk kopen?

Een van Montale’s klassieke geuren aller tijden! De Intense Roses Musk is als een prachtig boeket rozen, subtiel geharmoniseerd met sensuele kostbare musk. De ondertoon is een vleugje van diepe warme amber en intense jasmijn. Deze geeft de parfum een elegante, krachtige en langdurige sillage. Intense Roses Musk is een vrouwelijke geur die je onvergetelijk maakt, waar je ook heen gaat. Intense Roses Musk werd uitgebracht in 2015. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Het is dagelijks te dragen, vooral bij warm weer.

  • Geurnoten: Roos, Jasmijn, Amber en Muskus.

Het unieke ontwerp van de Montale Intense Roses Musk fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Verkooppunten Montale parfum Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak.