Montale Paris

Intense Roses Musk

Een van Montale’s klassieke geuren! De Intense Roses Musk is als een prachtig boeket rozen, subtiel geharmoniseerd met sensuele kostbare musk. De ondertoon is een vleugje van diep warme amber en intense jasmijn. Intense Roses Musk is een vrouwelijke geur die je onvergetelijk maakt, waar je ook heen gaat. Het is dagelijks te dragen, vooral bij warm weer.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Topnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Intense Roses Musk

Montale Intense Roses Musk kopen?

Een van Montale’s klassieke geuren aller tijden! De Intense Roses Musk is als een prachtig boeket rozen, subtiel geharmoniseerd met sensuele kostbare musk. De ondertoon is een vleugje van diepe warme amber en intense jasmijn. Deze geeft de parfum een elegante, krachtige en langdurige sillage. Intense Roses Musk is een vrouwelijke geur die je onvergetelijk maakt, waar je ook heen gaat. Intense Roses Musk werd uitgebracht in 2015. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Het is dagelijks te dragen, vooral bij warm weer.

  • Geurnoten: Roos, Jasmijn, Amber en Muskus.

Montale Intense Roses Musk parfum online bestellen?

Bij Rikliskarto.com treft u een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Montale parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection