Parfumhuizen: PRO FVMVM ROMA

Parfumhuizen: PRO FVMVM ROMA

Een klein stukje geschiedenis

Het is allemaal begonnen in een klein dorpje in het zuiden van Italië, genaamd Sant’Elena Sannita. Na de Tweede Wereld oorlog, was men op zoek naar nieuwe doelen en dromen. In 1954 Celestino Durante en zijn vrouw Luisa besloten om hun dromen achterna te gaan in Rome. Net als andere vertrokken zij per fiets richting Rome met daarop de middelen die zij verkochten. In 1954 werden fietsen omgetoverd in winkels waar zij zoal baardzeep, haarlotions en eau de cologne verkochten. Hierop volgde jaren van kennisontwikkeling en het ontwikkelen van hun eigen olfactorische stijl, deze is zo bijzonder omdat het bestaat uit de olfactorische ervaringen van de vier broers en zussen die het later hebben overgenomen van Celestino en Luisa.

Het concept

De achterliggende gedachte van PRO FVMVM ROMA is dat geur belangrijk is om bepaalde herinneringen en emoties op te roepen, een soort déjà vu effect. Vaak beleef je sensationele momenten maar een keer en is het lastig om die herinnering weer op te roepen. Door in te spelen op plezier, emoties, herinneringen, sensaties en momenten van welzijn en het herontdekken van een specifiek gevoel door middel van geur zorgt het voor een persoonlijke touch.

De geuren

PRO FVMVM heeft een hoge concentratie, ongeveer 43%. Dit zorgt ervoor dat de geur goed op de huid blijft en ontwikkelt zich in de eerste 30 minuten nog na het aanbrengen. PRO FVMVM ROMA-geuren hebben een complexe structuur en zorgen ervoor dat het perfect wordt aangepast na contact met de huid. De geuren van PRO FVMVM ROMA hebben dusdanig veel opties en mogelijkheden dat ze op elk moment van de dag ingezet kunnen worden afhankelijk van je gevoel en emoties op dat moment, deze worden dan ook versterkt en beloont door de geur.

 

Nieuwsgierig naar onze opties? Bekijk ze hier.

Gerelateerde berichten