Profumum Roma

Profumum Roma werd in 1996 in Italië opgericht. Dit zijn niet zomaar parfums: PRO FVMVM ROMA is een olfactorisch concept. De geuren van Profumum Roma nemen ons mee naar bepaalde herinneringen in ons leven – die persoonlijk of denkbeeldig- en in een nieuw leven geblazen zijn. Het is een familiebedrijf, van ouders tot zoon, passie voor de reukzin, culturele context en toewijding aan prachtige aroma’s en emoties. De geuren zijn 43% geconcentreerd, ze bieden een uitstekende houvast op de huid waardoor de evolutie van de olfactorische noten in de loop van de uren mogelijk is. 

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Profumum Roma

 Waarom Profumum Roma kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze Profumum Roma parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Profumum Romaparfum kunt u bij ons online kopen voor een scherpe prijs. Wij bieden een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis. Profumum Roma parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ook heel leuk om cadeau te geven en te ontvangen. Ontdek de parfums van Profumum Roma en andere niche parfums in onze webshop. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Verkooppunten Profumum Roma parfum Nederland

Profumum Roma parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven en kiest slechts voor een beperkt aantal verkooppunten. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij een van die verkooppunten zijn. Uiteraard kunt u uw favoriete geur via de webshop bestellen, maar u kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kunt u eventueel ook een tester proberen. Zodoende kunt u eerst verschillende varianten proberen, voordat u een order plaatst op onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze kapperszaak.

 

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Profumum Roma parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.