Histoires de Parfums

1804

1804 is een oriëntaals bloemige geur voor dames. Een amberachtig bloemenboeket, opgewarmd met bedwelmende kruiden en gekleurd door zoete vruchten. Een aangename tropische ananas als centrale noot, naarmate de geur verslijt, worden de tonen van vanille en musk duidelijker.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums 1804

Histoires de Parfums 1804 Eau de Parfum kopen?

1804 van Histoires de Parfums is een aromatische Citrusgeur voor heren. 1828 werd uitgebracht in 2001. Zodra de topnoot zachter wordt, ruik je een frisse citrusachtige aroma’s gecombineerd met een ondertoon van houtnoten. Zodra de geur opdroogt, ruik je Nootmuskaat en Peper met zachte Wierook op de achtergrond. Dit is een zeer veelzijdige geur die het hele jaar door kan worden gedragen. 

  • Topnoten: Citrusvruchten, Eucalyptus, Grapefruit en Mandarijn
  • Hartnoten:  Nootmuskaat en Peper
  • Basisnoten:  Pijnboom, Ceder, Wierook en Vetiver.

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain geboren in Orleans in 1964, bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Deze stad is de plek waar hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige grens die Gérald volgt, is het respect voor de tradities van de Franse parfumerie, waarvan de kenmerken zijn: luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de ‘Histoires de Parfums’ olfactorische bibliotheek vormen.

Histoires de Parfum 1804 online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Probeer iedere maand een nieuwe niche parfum met onze sample service!  

Voor € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt het abonnement maandelijks stoppen of pauzeren.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection