Histoires de Parfums

1804

1804 is een oriëntaals bloemige geur voor dames. Een amberachtig bloemenboeket, opgewarmd met bedwelmende kruiden en gekleurd door zoete vruchten. Een aangename tropische ananas als centrale noot en naarmate de geur verslijt, worden de tonen van vanille en musk duidelijker.

117,00187,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums 1804

Histoires de Parfums 1804 eau de parfum kopen?

1804 van Histoires de Parfums is een oriëntaals bloemige geur voor dames. 1804 werd uitgebracht in 2001.

  • Topnoten: ananas, perzik en tiaré tahiti;
  • Hartnoten: nootmuskaat, kruidnagel, jasmijn, roos en lelietje-van-dalen;
  • Basisnoten: patchouli, vanille, benzoine, muskus en sandelhout.

Het ontstaan van Histoires de Parfums

De parfumeur achter het merk Histoires de Parfums is de Franse Gérald Ghislain. In zijn bijzondere parfums brengt hij verhalen en historie tot leven. Dat is ook de inspiratie achter Histoires de Parfums. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, mythische jaren, gedichten en muziek. In de collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht.

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain is in 1964 geboren in Orleans, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Daar heeft hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige regels waar Gérald zich aan houdt, zijn de tradities van de Franse parfumerie. De kenmerken daarvan zijn luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de olfactorische bibliotheek ‘Histoires de Parfums’ vormen.

Histoires de Parfum 1804 online bestellen

In onze webshop vind je naast 1804 onze collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf 100,- zijn de verzendkosten gratis. We doen ons best om je parfum de volgende dag te bezorgen, maar in sommige gevallen kan het twee werkdagen duren. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop.

Probeer iedere maand een nieuwe niche parfum met ons parfum abonnement!

Voor maar 22,- per maand ontvang je 8 ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat precies genoeg voor een hele maand. Zo kun je elke maand een nieuwe niche parfum uitproberen. We bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis met PostNL. Je kunt het abonnement stoppen of pauzeren wanneer je wil.