Montale Paris

Dark Purple

‘Sexy en mysterieus’. De Dark Purple is een oriëntaals bloemige parfum speciaal gemaakt voor vrouwen. Een diepe verleidelijke geur bestaande uit onder andere bloemige aroma’s in combinatie met donkere patchouli. Deze parfum is perfect voor voor een avondje uit.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

120,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Dark Purple

Montale Dark Purple kopen?

‘Sexy en mysterieus’… Dark Purple van Montale is een oriëntaals bloemige parfum speciaal gemaakt voor vrouwen. Een diepe verleidelijke geur bestaande uit onder andere bloemige aroma’s in combinatie met donkere patchouli. De subtiele harmonie van pruim en teakhout, vervrouwelijkt door rozen en sensuele witte musk, zorgt voor een aangename en betoverende verrassing van Montale. Deze parfum is perfect voor een avondje uit. 

  • Topnoten: Pruim en frisse sinaasappel
  • Hartnoten: Rozen, geranium bourbon, patchouli en rood fruit
  • Basisnoten: Grijze amber, teakhout en witte muskus

Waarom Montale Dark Purple kopen bij Riklis Karto?

Montale parfum Dark Purple kopen bij Rikliskarto.com is een verstandige keuze. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Montale geuren. We hanteren snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100 euro! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Montale parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection