Montale Paris

Dark Purple

Sexy en mysterieus. De Dark Purple is een oriëntaals bloemige parfum speciaal voor vrouwen. Een diepe verleidelijke geur bestaande uit onder andere bloemige aroma’s in combinatie met donkere patchouli. Deze parfum is perfect voor een avondje uit.

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Dark Purple

Montale Dark Purple kopen?

Sexy en mysterieus… Dark Purple van Montale is een oriëntaals bloemige parfum speciaal voor vrouwen. Een diepe verleidelijke geur die bestaat uit bloemige aroma’s in combinatie met donkere patchouli. De subtiele harmonie van pruim en teakhout, vervrouwelijkt door rozen en sensuele witte musk, zorgt voor een aangename en betoverende verrassing van Montale. Deze parfum is perfect voor een avondje uit. 

  • Topnoten: Pruim en frisse sinaasappel
  • Hartnoten: Rozen, geranium bourbon, patchouli en rood fruit
  • Basisnoten: Grijze amber, teakhout en witte muskus

Montale Dark Purple parfum online bestellen

Op Rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie van Montale parfums. Alle parfums bestel je gemakkelijk online in onze webshop. De verzendkosten zijn helemaal gratis als je voor meer dan 100,- aan artikelen bestelt. Dat betekent dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle flessen met meer dan 100 ml inhoud zijn namelijk iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan het twee werkdagen duren.

Het unieke ontwerp van de Montale Dark Purple fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren.

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.