Stéphane Humbert Lucas 777

Taklamakan

Selection

‘Een exotische Oosterse woestijn in een fles’ Taklamakan is een Oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. De opening geeft een indruk van warm zand. Naarmate de geur verandert, wordt het droger en houtachtiger in combinatie met een lichte zoute vanille muskus met stroperige harsen. Een perfecte geur voor een avondje uit!

 

 

Geurnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Taklamakan

Stéphane Humbert Lucas 777 Taklamakan kopen?

Taklamakan van Stéphane Humbert Lucas 777 is een geur voor dames en heren. Taklamakan werd uitgebracht in 2016. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Geurnoten: guaiac hout , labdanum , bergamot , vanille , iris, patchuli , benzoine , roos , sandelhout , ceder en muskus

Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Stéphane Humbert Lucas 777parfum kunt u bij ons online kopen voor de beste prijs. Wij hanteren een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis bij u thuis. Stéphane Humbert Lucas 777 parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ontdek de parfums van Stéphane Humbert Lucas 777  en andere niche parfums in onze webshop!

Over Stéphane Humbert Lucas 

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012 en daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten dat hij ziet als de bakermat van het universum. In de westerse denkbeeldige verwijst de Oriënt naar afbeeldingen van luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van Seraglio.

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt het abonnement maandelijks stoppen of pauzeren.

Hulp nodig bij het kopen van de Stéphane Humbert Lucas 777 collectie?

Wilt u graag Stephane Humbert Lucas parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection