Stéphane Humbert Lucas 777

Taklamakan

Selection

‘Een exotische Oosterse woestijn in een fles’. Taklamakan is een Oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. De opening geeft een indruk van warm zand. Naarmate de geur verandert, wordt het droger en houtachtiger in combinatie met een lichte zoute vanille muskus met stroperige harsen. Een perfecte geur voor een avondje uit.

 

 

Geurnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Taklamakan

Stéphane Humbert Lucas 777 Taklamakan kopen?

Taklamakan van Stéphane Humbert Lucas 777 is een geur voor dames en heren. Taklamakan werd uitgebracht in 2016. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Geurnoten: guaiac hout, labdanum, bergamot, vanille, iris, patchouli, benzoine, roos, sandelhout, ceder en muskus

Over Stéphane Humbert Lucas

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012. Daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten, dat hij ziet als de bakermat van het universum. De Oriënt staat voor hem voor luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van een seraglio.

Het getal zeven

Het getal zeven is een persoonlijke favoriet van Lucas, maar heeft ook in de geschiedenis een spirituele en symbolische betekenis. De “777” in het logo en de merknaam staan voor spiritualiteit, bescherming en geluk.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Het ontwerp van de Taklamakan-fles 

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie heeft geuren met kostbare ingrediënten. De prachtige, luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd op de reizen van SHL naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

Hulp nodig bij het kopen van Stéphane Humbert Lucas 777 Parfum?

Wil je graag Stephane Humbert Lucas 777 parfum kopen? Of heb je hulp nodig bij het maken van een andere keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je een vraag stellen en dan helpen we je verder. Je kunt ons ook bereiken via de mail: info@rikliskarto.com of via Whatsapp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00).

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection