Stéphane Humbert Lucas 777

Soleil de Jeddah

Selection

Soleil de Jeddah beschrijft het intense licht van de middagzon in de Saoedi-Arabische stad Jeddah. Dit parfum laat een mysterieus zonnespoor achter in haar topnoot, onaantastbaar en bijna brandend. Leer en aardse noten smelten samen tot amber en oosterse bloemen, badend in citrusvruchten. Dit is een leerachtige geur voor mannen en vrouwen.

 

 

Geurnoten
Hartnoten
Topnoten
Basisnoten

245,00390,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah

Stéphane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah kopen?

Soleil de Jeddah van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Leerachtige geur voor dames en heren. Soleil de Jeddahwerd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Topnoten: kamille, schijnhulst (osmanthus) en citroen
  • Hartnoten: ambergris, iris en aardse noten
  • Basisnoten: leder, iris en vanille

De inspiratie voor Soleil de Jeddah

Midden in de woestijn schitteren de okerkleurige en gouden duinen onder de hoge zon. De hemel is uitgedost in goud en glitter. De intense hitte omhult de avontuurlijke zielen en overstijgt hen om één te worden. Een zwevend moment in het hart van de Oriënt.

Het ontwerp van de SHL 777 Soleil de Jeddah fles 

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie heeft geuren met kostbare ingrediënten. De prachtige, luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd op de reizen van SHL naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

Hulp nodig bij het kopen van Soleil de Jeddah? 

Wil je graag Stephane Humbert Lucas 777 parfum kopen? Of heb je hulp nodig bij het maken van een andere keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je een vraag stellen en dan helpen we je verder. Je kunt ons ook bereiken via de mail: info@rikliskarto.com of via Whatsapp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00). 

Stéphane Humbert Lucas 777 online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal! 

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!