Stéphane Humbert Lucas 777

Soleil de Jeddah

Selection

Soleil de Jeddah beschrijft het intense licht van de middagzon in de Saoedi-Arabische stad Jeddah. Dit parfum laat een mysterieus zonnespoor achter in haar topnoot, onaantastbaar en bijna brandend. Leer en aardse noten smelten samen tot amber en oosterse bloemen, badend in citrusvruchten. Dit is een leerachtige geur voor mannen en vrouwen.

 

 

Geurnoten
Hartnoten
Topnoten
Basisnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €13 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

245,00390,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah

Stéphane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah kopen?

Soleil de Jeddah van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Leerachtige geur voor dames en heren. Soleil de Jeddahwerd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Topnoten: kamille, schijnhulst (osmanthus) en citroen
  • Hartnoten: ambergris, iris en aardse noten
  • Basisnoten: leder, iris en vanille

Stéphane Humbert Lucas 777 Ontwerp fles

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie biedt geuren gemaakt met kostbare ingrediënten, deze prachtige luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd uit zijn reizen naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

Stéphane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Stephane Humbert Lucas 777. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Waarom Stéphane Humbert Lucas 777 kopen bij www.rikliskarto.com?

Stephane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah kopen? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van SHL 777 een breed assortiment aan van verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jouw kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum, onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection