Stéphane Humbert Lucas 777

Rose de Petra

Selection

Rose de Petra is genereus, zijdeachtig en bevat een mystiek vleugje roos gecombineerd met de kruidigheid van peper en kardemom. Dit is een bloemige Eau de Parfum voor dames en heren, erg soepel, rijk en verfijnd.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Topnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Rose de Petra

Stéphane Humbert Lucas 777 Rose de Petra kopen?

Rose de Petra van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Bloemige geur voor dames en heren. Rose de Petra werd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Topnoten: roos, lychees en granaatappel
  • Hartnoot: Bulgaarse roos
  • Basisnoten: kardemom, peper en komijn

Stéphane Humbert Lucas 777 Rose de Petra online bestellen?

Alle Stephane Humbert Lucas 777 parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op deze parfums zijn volledig gratis! Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Wilt u graag alle geuren proberen van Stephane Humbert Lucas 777? vanaf € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis.

Hulp nodig bij het kopen van Stéphane Humbert Lucas 777 Rose de Petra?

Wilt u graag Stephane Humbert Lucas 777 Rose de Petra kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection