Stéphane Humbert Lucas 777

Rose de Petra

Selection

Rose de Petra is royaal, zijdeachtig en bevat een mystiek vleugje roos gecombineerd met de kruidigheid van peper en kardemom. Dit is een bloemige Eau de Parfum voor dames en heren. Erg soepel, rijk en verfijnd.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Topnoten

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Rose de Petra

Stéphane Humbert Lucas 777 Rose de Petra kopen?

Rose de Petra van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Bloemige geur voor dames en heren. Rose de Petra werd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Topnoten: roos, lychees en granaatappel
  • Hartnoot: Bulgaarse roos
  • Basisnoten: kardemom, peper en komijn

De historische stad Petra in Jordanië was de inspiratie voor deze geur. Petra wordt ook wel de roze stad genoemd, vanwege de kleur van de steen waar de stad uit gehouwen is. Dit UNESCO-werelderfgoed inspireerde Stéphane Humbert Lucas tot een filter van Bulgaarse Roos.

Deze royale, zijdeachtige en mystieke geur is fruitig, met een kruidig contrast. Een androgyne roos, anders dan de rozengeuren die je kent.

Over Stéphane Humbert Lucas 777

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012. Daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten, dat hij ziet als de bakermat van het universum. De Oriënt staat voor hem voor luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van een seraglio.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

SHL 777 Rose de Petra online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal! 

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!