Stéphane Humbert Lucas 777

Panthea

Selection

Panthea, de godin van alle niche parfums, is puur en mystiek. Dit is een bloemige geur voor dames en heren. Breng een dag door in de wolken met Panthea – we betwijfelen of je ooit terug naar de aarde wilt komen. Een expressieve, raadselachtige geur met een indrukwekkend concept.

Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea kopen?

Panthea van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Bloemige geur voor dames en heren. Panthea werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Topnoten: mandarijn en bergamot;
  • Hartnoten: iris, jasmijn en viooltje;
  • Basisnoten: witte musk, tonkaboon, sandelhout en tabaksplantblad

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea online bestellen?

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie van Stéphane Humbert Lucas. Deze parfums zijn worden volledig gratis bij u thuisbezorgd. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Wilt u graag alle geuren van de Stéphane Humbert Lucas 777 collectie proberen? Voor v.a. € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis.

Stéphane Humbert Lucas 777 Ontwerp fles 

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie biedt geuren gemaakt met kostbare ingrediënten, deze prachtige luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd uit zijn reizen naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection