Stéphane Humbert Lucas 777

Panthea Iris

Selection

 Dit parfum stijgt naar het niveau van goddelijk. Een sprankelend begin met tonen van bergamot en mandarijn, begeleidt een verfrissende en ongerepte witte thee. Een blauw-witte zijden sluier sieren de geur. De Tonka-absolute versterkt het subtiele sandelhout en patchoeli om de poederachtige en verfijnde facetten van intense iris te versterken. 

Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

175,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea Iris

Stéphane Humbert 777 Lucas Panthea Iris kopen?

Panthea Iris van Stéphane Humbert Lucas 777 is een geur voor dames en heren. Dit is een nieuw parfum. Panthea Iris werd uitgebracht in 2019. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. Panthea Iris zal de absolute liefhebbers van Iris niet teleurstellen. Een zeldzame elegantie met een gedistingeerd karakter

  • Topnoten: iris, mandarijn en bergamot
  • Hartnoten: iris, viooltje en jasmijn
  • Basisnoten: tabak, tonkaboon, sandelhout en witte muskus

Stéphane Humbert Lucas 777 parfum voor dames en heren

Bijna alle Stephane Humbert Lucas 777 parfums zijn geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje op onze webshop en kies je favoriete geur van SHL 777. Stephane Humbert Lucas heeft deze geuren gecreëerd vanuit zijn liefde voor het Midden-Oosten.

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea Iris parfum online bestellen

Alle Stephane Humbert Lucas 777 parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection