Stéphane Humbert Lucas 777

Mortal Skin

Selection

Als je iets unieks, artistieks en draagbaars wilt … Mortal Skin. Een fantastische opening van zoete en zoute harsen, bloemen gepaard met romige basisnoten van sandelhout en muskus. Deze is een Oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. 

Voor dit selection product betaal je éénmalig €13 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

190,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Mortal Skin

SHL 777 Mortal Skin kopen?

Mortal Skin van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Mortal Skinwerd is in 2015. De Parfumeur achter dit parfum is Stephane Humbert Lucas. 

  • Topnoten: inkt, bramen, wierook en labdanum
  • Hartnoten: mirre, opoponax, kardemom, iris en artemisia dracunculus
  • Basisnoten: benzoëhars, Ambergris, atlasceder, ceder, berkehout, Sandelhout en Muskus

Over Stéphane Humbert Lucas 777 

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012 en daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten dat hij ziet als de bakermat van het universum. In de westerse denkbeeldige verwijst de Oriënt naar afbeeldingen van luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van seraglios

Stephane Humbert Lucas 777 materialen

Het merk Stéphane Humbert Lucas 777 maakt gebruik van natuurlijke materialen. De geuren zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat u de geur gedurende dag lang blijft ruikt. 

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Ontvang elke maand een 8ml reisflacon parfum v.a. €22,- Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection