Stéphane Humbert Lucas 777

Khôl de Bahreïn

Selection

Dit is een exotische zoete lekkernij van de hoogste orde! Khôl de Bahreïn biedt een mix van ambergrijs en harsachtige tonen die een balsamico-houtachtige geur creëren met een intense en langdurige reuk. Dit is een Oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren.

Geurnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn kopen?

Khôl de Bahreïn van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Khôl de Bahreïn werd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. De naam Khol de Bahrein verwijst naar de donkere oogmake-up die vaak voorkomt in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

  • Topnoten: harsen, snoepnoten en viooltje
  • Hartnoten: iris, ambergris en sandelhout
  • Basisnoten: peru Balsem en muskus

Hulp nodig bij het kopen Stéphane Humbert Lucas 777 Parfum?

Wilt u graag Stephane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u verder. Tevens, zijn wij op alle werkdagen beschikbaar via de email: info@rikliskarto.com 

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn  online bestellen?

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Deze parfums zijn worden volledig gratis bij u thuisbezorgd. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Waarom Khôl de Bahreïn parfum kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Stephane Humbert Lucas 777  parfum kunt u bij ons online kopen voor de beste prijs. Wij hanteren een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis bij u thuis. Stephane Humbert Lucas 777  parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ontdek de parfums van Stephane Humbert Lucas 777  en andere niche parfums in onze webshop!

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection