Stéphane Humbert Lucas 777

Khôl de Bahreïn

Selection

Dit is een exotische zoete lekkernij van de hoogste orde! Khôl de Bahreïn is een mix van ambergrijs en harsachtige tonen die een balsamico-houtachtige geur creëren met een intense en langdurige reuk. Een eerbetoon aan de elegantie, onderstreept door de warme noten van amber en smeuïge nougat.

Geurnoten

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn kopen?

Khôl de Bahreïn van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Khôl de Bahreïn werd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. De naam van dit parfum verwijst naar Khôl, de donkere oogmake-up die Egyptische farao’s en koningen droegen en die nog steeds wordt gedragen door vrouwen in het Midden-Oosten. 

  • Topnoten: harsen, snoepnoten en viooltje
  • Hartnoten: iris, ambergris en sandelhout
  • Basisnoten: peru Balsem en muskus

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Het ontwerp van de 777 Khôl de Bahreïn-fles 

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie heeft geuren met kostbare ingrediënten. De prachtige, luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd op de reizen van SHL naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal! 

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!