Stéphane Humbert Lucas 777

Isra & Miraj

Selection

Isra & Miraj is een Oriëntaalse geur voor dames en heren. Deze geur is de interpretatie van een spirituele reis van hoop, vrede en vervulling. Een absolute zoektocht waarin, hemel na hemel, de meest kostbare grondstoffen worden gebruikt om een ​​parfum te creëren dat ronduit perfect is.

Geurfamilies
Voor dit selection product betaal je éénmalig €13 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

245,00390,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Isra & Miraj

Stéphane Humbert Lucas 777 – Isra & Miraj kopen?

Isra & Miraj van Stéphane Humbert Lucas 777 is een geur voor dames en heren. Isra & Miraj is uitgebracht in 2019. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas.

  • Topnoten: nootmuskaat, mandarijn, kaneel en bergamot
  • Hartnoten: heliotroop (vanillebloem) en schijnhulst (osmanthus)
  • Basisnoten: ambergris, vanille, witte muskus, sandelhout, patchouli, agarhout (oud) en leder

Stephane Humbert Lucas 777 exclusieve collectie 

De 777-collectie complementeert de eigen spirituele en filosofische benadering van de parfumeur. De symbolen, vooral in Orient en het belang van het cijfer 7 in het leven van SHL, heeft alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal perfectie, geluk en wijsheid. 777 is een symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Hulp nodig bij het kopen van Stéphane Humbert Lucas 777 Isra & Miraj?

Wilt u Stephane Humbert Lucas 777 online bestellen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection