Stéphane Humbert Lucas 777

Black Gemstone

Selection

Dit is een paradox in een fles. Donker en licht, bitter en zoet, obscuur en helder, klassiek maar modern – en zeer verfijnd. Een mooie maar mysterieuze houtachtige geur voor mannen en vrouwen. Perfect te dragen op koudere avonden.

 

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €13 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

245,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Black Gemstone

Stéphane Humbert Lucas 777 Black Gemstone kopen?

Black Gemstone van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaalse geur voor dames en heren. Black Gemstonewerd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. 

  • Topnoten: ceder en citroen
  • Hartnoten: harsen en mirre
  • Basisnoten: teak hout, olibanum en tonkaboon

Over Stéphane Humbert Lucas 777

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012 en daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten dat hij ziet als de bakermat van het universum. In de westerse denkbeeldige verwijst de Oriënt naar afbeeldingen van luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van Seraglio.

Stéphane Humbert Lucas 777 collectie 

De 777-collectie van SHL complementeert de eigen spirituele en filosofische benadering van de parfumeur. De symbolen, vooral in Orient en het belang van het cijfer 7 in het leven van SHL, heeft alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal perfectie, geluk en wijsheid. 777 is een symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection