Profumum Roma

Vanitas

Selection

Haar aanwezigheid is voor iedereen duidelijk en de geur verspreidt zich gemengd met de kleuren van een heldere zonsondergang. Iedereen voelde zich loom tot haar aangetrokken.Vanitas van Profumum Roma is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames.

 

Geurnoten
Hartnoten
Topnoten
Basisnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

225,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Vanitas

Profumum Roma Vanitas kopen?

Vanitas van Profumum Roma is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames. Vanitas werd uitgebracht in 2008. Dit parfum bevat een jonge ongerijpte vijg, samen met zijn brede bladeren, dikke stengels en houtachtige takken. Het wordt na verloop van tijd zachter, maar verliest nooit zijn groene aspect.

  • Geurnoten: vanille, mirre, Afrikaanse Oranjebloesem en sandelhout

 Waarom Profumum Roma Vanitas kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze Profumum Roma parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Profumum Romaparfum kunt u bij ons online kopen voor een scherpe prijs. Wij bieden een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis. Profumum Roma parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ook heel leuk om cadeau te geven en te ontvangen. Ontdek de parfums van Profumum Roma en andere niche parfums in onze webshop. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Profumum Roma parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection