Profumum Roma

Sorriso

Selection

Het beeld van geluk. De geur van kostbare momenten in het leven die worden opgeroepen door enkele kostbare geuren die ons vreugde schenken en een prachtige glimlach op ons gezicht toveren … wat is dit moment voor jou?!

 

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Topnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

219,00

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Profumum Roma Sorriso

Profumum Roma Sorriso kopen?

Sorriso van Profumum Roma is een Bloemige Fruitige geur voor dames en heren. Sorriso werd uitgebracht in 2013.

  • Geurnoten: pure chocolade, vanille, exotische houtsoorten en mandarijn. 

 Waarom Profumum Roma Sorriso kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze Profumum Roma parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Profumum Romaparfum kunt u bij ons online kopen voor een scherpe prijs. Wij bieden een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis. Profumum Roma parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ook heel leuk om cadeau te geven en te ontvangen. Ontdek de parfums van Profumum Roma en andere niche parfums in onze webshop. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Profumum Roma parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection