Profumum Roma

Soavissima

Selection

Soavissima is het beeld van vrouwelijkheid, zwarte zijde op een doorschijnende huid. Het goddelijke omringd door bloemen, geprezen aan het einde van de show. Sporen van intense geur die grenzeloze vuren aansteken.

 

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

225,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Soavissima

Profumum Roma Soavissima kopen?

dit is een geur voor speciaal voor dames. Soavissima van Profumum Roma werd uitgebracht in 1996. Het is het beeld van vrouwelijkheid, zwarte zijde op een doorschijnende huid. Het goddelijke omringd door bloemen, geprezen aan het einde van de show. Haar aanwezigheid was nog steeds aanwezig. Sporen van intense geur die grenzeloze vuren aansteken.

  • Geurnoten: iris, amber en witte bloemen

Waarom Profumum Roma Soavissima kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze Profumum Roma parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Profumum Romaparfum kunt u bij ons online kopen voor een scherpe prijs. Wij bieden een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis. Profumum Roma parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ook heel leuk om cadeau te geven en te ontvangen. Ontdek de parfums van Profumum Roma en andere niche parfums in onze webshop. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Profumum Roma Soavissima parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection