Profumum Roma

Tuberosa

Selection

Een geur zo schandalig vrouwelijk is onmogelijk te weerstaan. Het flirt, het plaagt, het wenkt, het leidt af, het windt je om haar kleine vinger en fluistert lieve woordjes in je oor. Het weerhoudt je ervan je op iets praktisch te concentreren en probeert je ervan te overtuigen een weekendje weg te gaan. Dit is tuberoos op haar betoverendst – bedwelmend en romig en fris, met een vleugje witte jasmijn en een verleidelijke fluistering van iets warms en kruidigs. Dat geeft deze geur een speelsheid die veel grote bloemen missen.

Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

250,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Tuberosa

 Profumum Roma Tuberosa kopen?

Tuberosa van Profumum Roma is een citrus aromatische geur voor dames en heren. Tuberosa werd uitgebracht in 1998. Dit is tuberoos op haar betoverendst – bedwelmend, romig en fris. Met een vleugje witte jasmijn en een verleidelijke fluistering van iets warms en kruidigs dat deze geur een speelsheid geeft die veel grote bloemen missen.

  • Geurnoten: Nachthyacint, jasmijn, gardenia

Over Profumum Roma

Profumum Roma-geuren hebben een hoge concentratie, ongeveer 43%: ze laten een ongelooflijk aanhoudende geur achter op je huid en ontwikkelen zich in de eerste 30 minuten na het aanbrengen. Profumum Roma-parfums hebben een complexe structuur en onthullen keer op keer de dominerende en vervagende essenties in contact met de huid. Ze zijn buitengewoon veelzeggend: elke ochtend of elke avond kiezen we onze favoriet op basis van ons gevoel en onze stemming, doel en sensatie, die ons soberheid of vrijheid, sensualiteit of wildheid, wat we ook zouden zijn, beloont.

Profumum Roma Tuberosa online bestellen

Bij Rikliskarto.com vind je een uitgebreide collectie Profumum Roma parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten zijn gratis als je voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. Dat betekent dus ook dat je vrijwel altijd gratis verzending hebt op de parfums van het merk Profumum Roma. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen is dat twee werkdagen.Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment horen wij dat graag. Veel antwoorden staan ook onder de veelgestelde vragen op onze website.

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement!

Wil je al onze Beso Beach parfums uitproberen? Vanaf 22,- per maand krijg je een travelflacon met 8 ml parfum. Dat is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je huis met PostNL. Je kunt onze service elke maand op pauze zetten of stoppen.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection