Profumum Roma

Dambrosia

Selection

Dambrosia is een gelaagde droom van parfum die puur en stijlvol is. De opening is een zachte symfonie van peer en amandel die niet zo zoet is als het klinkt… De geur is elegant en terughoudend. Als de groene vijg en het warme sandelhout zich openbaren, zwelt Dambrosia aan tot een volledig orkest van gelaagde noten die moeiteloos naar een lange, lome finish glijden.

 

Geurfamilies
Geurnoten
Topnoten
Basisnoten
Hartnoten

250,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Dambrosia

 Profumum Roma Dambrosia kopen?

Dambrosia van Profumum Roma is een citrus aromatische geur voor dames en heren. Dambrosia werd uitgebracht in 2008. Gelach en geschreeuw van vreugde, vulden het huis met vrienden. De opening is een zachte symfonie van peer en amandel die niet zo zoet is als het klinkt…

  • Geurnoten: Vijgen, Sandelhout, Peer, Druiven en Amandel

Verkooppunten Profumum Roma Nederland

Profumum Roma parfum is beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven en kiest slechts voor een beperkt aantal verkooppunten. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij een van die verkooppunten zijn. Uiteraard kun je je favoriete geur via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je eventueel ook een tester ruiken. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een order plaatst op onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om direct Profumum Roma parfum te kopen in onze zaak.

Profumum Roma online bestellen?

In onze webshop vind je de collectie van Profumum Roma. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij doen ons best doen om de parfum de volgende werkdag bij je thuis te bezorgen, maar soms kan dat twee werkdagen duren.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje! Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Veel antwoorden staan ook onder de veelgestelde vragen op onze website. 

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement!

Wil je al onze Profumum Roma parfums uitproberen? Voor 22,- per maand krijg je een travelflacon met 8 ml parfum. Dat is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je huis met PostNL. Je kunt onze service elke maand op pauze zetten of stoppen.