Profumum Roma

Confetto

Selection

Confetto is een geur vol leven. Grillig en zacht als een krul in de wind, als een suikerspin, als een zwarte zijde petticoat opgeheven door de werveling van de draaimolen. Spreidt zich harmonieus uit om onschuldig te herinneren of misschien verboden lekkernijen. 

 

 

Geurfamilies
Geurnoten
Topnoten
Basisnoten
Hartnoten

280,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Confetto

Profumum Roma Confetto kopen?

Confetto van Profumum Roma is een geur voor dames en heren. Confetto werd uitgebracht in 1996.

  • Geurnoten: gekonfijte amandel, vanille, amber, anijs en muskus

 Waarom Profumum Roma Confetto kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze Profumum Roma parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Profumum Romaparfum kunt u bij ons online kopen voor een scherpe prijs. Wij bieden een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis. Profumum Roma parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ook heel leuk om cadeau te geven en te ontvangen. Ontdek de parfums van Profumum Roma en andere niche parfums in onze webshop. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Profumum Roma parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.