Profumum Roma

Battito d’Ali

Selection

Wat is de geur van de fladderende engelenvleugels? De geur opent zoet en exotisch met een mix van oranjebloesem en romige vanille. Naarmate de geur verslijt, worden de tonen van rokerige mirre duidelijker. Battito d’Ali van Profumum Roma is een Oriëntaalse geur voor dames en heren.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Topnoten

250,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Battito d’Ali

Battito d’Ali van Profumum Roma kopen?

Battito d’Ali van Profumum Roma kopen is een geur voor dames en heren. Battito d’Ali werd uitgebracht in 2010. Immanent en transcendent! Wat is de geur van het fladderen van een engel? Wie heeft het ooit gehoord? Het is zowel een verpakking als een ongrijpbare geur. Welke geur hebben de vleugels van een engel? Licht, ongrijpbaar en ongedefinieerd; als de veer van een engel.

  • Geurnoten:  Afrikaanse oranjebloesem, mirre, vanille, cacao en kokosnoot

 Waarom Profumum Roma Battito d’Ali kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze Profumum Roma parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Profumum Romaparfum kunt u bij ons online kopen voor een scherpe prijs. Wij bieden een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis. Profumum Roma parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ook heel leuk om cadeau te geven en te ontvangen. Ontdek de parfums van Profumum Roma en andere niche parfums in onze webshop. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Profumum Roma parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.