Profumum Roma

Acqua Viva

Selection

Citroenen in de ondergaande zon, omringd door cipressen en cederhout, met uitzicht op de oogverblindende Middellandse Zee. De lucht is fris, de hemel is blauw en het leven is goed. Acqua Viva is zonlicht in een flesje. Een fruitige bloemengeur met noten van Amalfi citroen, Siciliaanse brembloem, cipres en cederhout.

Geurfamilies
Geurnoten
Basisnoten
Topnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

250,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Acqua Viva

 Profumum Roma Acqua Viva kopen?

Acqua Viva van Profumum Roma is een citrus aromatische geur voor dames en heren. Hij werd uitgebracht in 2006. De lucht is fris, de hemel is blauw en het leven is goed. Acqua Viva is zonlicht in een flesje.

  • Geurnoten: Amalfi Citroen, Siciliaanse Brembloem, Cipres en Cederhout

Verkooppunten Profumum Roma Nederland

Profumum Roma parfum is beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven en kiest slechts voor een beperkt aantal verkooppunten. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij een van die verkooppunten zijn. Uiteraard kun je je favoriete geur via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je eventueel ook een tester ruiken. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een order plaatst op onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om direct Profumum Roma parfum te kopen in onze zaak.

Profumum Roma Acqua Viva online bestellen?

In onze webshop vind je de collectie van Profumum Roma. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij doen ons best doen om de parfum de volgende werkdag bij je thuis te bezorgen, maar soms kan dat twee werkdagen duren.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje! Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Veel antwoorden staan ook onder de veelgestelde vragen op onze website.

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement!

Wil je al onze Profumum Roma parfums uitproberen? Voor 22,- per maand krijg je een travelflacon met 8 ml parfum. Dat is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je huis met PostNL. Je kunt onze service elke maand op pauze zetten of stoppen.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection