Profumum Roma

Acqua e Zucchero

Selection

 De kortstondige schoonheid van oranjebloesem wordt ondergedompeld in vanille en suiker en doorspekt met een vleugje wilde bessen die net op de rand van de zure zijn. Zo luchtig als een meringue, zo kwetsbaar als eerste liefde, dit voelt als honing die smelt in je mond. 

Geurfamilies
Geurnoten
Topnoten
Hartnoten
Basisnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

225,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Acqua e Zucchero

Acqua e Zucchero van Profumum Roma kopen?

Acqua e Zucchero van Profumum Roma is een Bloemig Fruitige geur voor dames en heren. Acqua e Zucchero werd uitgebracht in 2002. Het is een geur gecreëerd in naam van reuk- en smaak plezier. Voel een geur die van de neusgaten naar de mond glijdt.

  • Geurnoten: vanille, bosvruchten en oranjebloesem

Verkooppunten Profumum Roma Nederland

Profumum Roma parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven en kiest slechts voor een beperkt aantal verkooppunten. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij een van die verkooppunten zijn. Uiteraard kunt u uw favoriete geur via de webshop bestellen, maar u kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kunt u eventueel ook een tester proberen. Zodoende kunt u eerst verschillende varianten proberen, voordat u een order plaatst op onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze kapperszaak.

Profumum Roma online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Profumum Roma. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection