Montale Paris

Roses Musk

De Roses Musk van Montale is romantische bloemige en houtachtige musk geur voor vrouwen. Zachte, schone, huidvriendelijke musk die de zintuigen streelt. Samengevoegd met een vleugje zoetheid om een ​​rozengeur te creëren die absoluut goddelijk en verbazingwekkend luchtig en licht is.

 

Geurnoten
Hartnoten
Basisnoten
Topnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

120,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Roses Musk

Montale Paris Roses Musk Kopen?

De Roses Musk van Montale is romantische bloemige en houtachtige musk geur voor vrouwen uitgebracht in 2009. Zachte, schone, huidvriendelijke musk die de zintuigen streelt. Samengevoegd met een vleugje zoetheid om een ​​rozengeur te creëren die absoluut goddelijk en verbazingwekkend luchtig en licht is. Net als een onberispelijke diamant in een solitaire setting, is het soms het beste om perfectie overzichtelijk te laten.

  • Geurnoten: Rozen, Jasmijn en Musk

Over Montale Paris parfum 

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft Pierre Montale diverse geuren gecreëerd voor de adellijke stand. De overheerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merkt u ook bij iedere geur van het exclusieve merk.

Waarom Montale parfum Roses Musk kopen bij www.rikliskarto.com?

Roses Musk van Montale Paris kopen bij ons is een verstandige keuze. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Montale geuren. We hanteren snelle verzending én gratis bezorging vanaf €100,-! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD 

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Montale parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection