Montale Paris

Sweet Peony

Sweet Peony van Montale is een bloemig fruitige geur. De schitterende geur van pioenroos, wordt bestempeld door een ronde en zachte combinatie van jasmijn, roos, perzik en kokosnoot. Deze geur is zeer krachtig. Vrouwelijkheid in een flesje. 

140,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Sweet Peony

Montale Paris Sweet Peony kopen? 

De schitterende geur van pioenroos, bestempeld door een zeer ronde en zachte combinatie van jasmijn, roos, perzik en kokosnoot. Dit verstrengelt de rijkdom van koffie en kruidnagel uit Java met sandelhout en vanille. Deze geur is zeer krachtig en echt een weerspiegeling van vrouwelijkheid. Sweet Peony van Montale is een bloemig fruitige geur voor dames. Sweet Peony werd uitgebracht in 2017.

  • Topnoot: pioenroos
  • Hartnoten: roos, perzik, jasmijn en kokosnoot
  • Basisnoten: vanille, sandelhout, koffie en kruidnagelen

Verkooppunten Montale parfum Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

Montale Sweet Peony online bestellen

Op rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie van Montale parfums. Alle parfums bestel je gemakkelijk online in onze webshop. De verzendkosten zijn helemaal gratis als je voor meer dan 100,- aan artikelen bestelt. Dat betekent dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle flessen met meer dan 100 ml inhoud zijn namelijk iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan het twee werkdagen duren.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak.