Montale Paris

Ristretto Intense Café

Ristretto Intense Café is een oriëntaalse vanille geur voor dames en heren. De geur opent met een perfect vleugje vers gebrande koffiebonen. De bloei van de bonen gaat gepaard met verse rozen. Deze intense en verrassende geur is voor echte koffieliefhebbers!

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Ristretto Intense Café

Montale Ristretto Intense Café EDP

Ristretto Intense Café van Montale Paris is een oriëntaalse vanille eau de parfum voor dames en heren. Ristretto Intense Café werd uitgebracht in 2019. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Intense Café Ristretto opent met een perfect vleugje vers gezette koffie die adembenemend is. De twee combineren voor een onverwacht droge en verfrissende topnoot. Deze verslavende en verrassende geur is voor echte koffieliefhebbers! 

  • Topnoten: Koffie en Turkse rode Roos
  • Hartnoten zijn Franse Roos, Geroosterde koffiebonen en Houtachtige noten
  • Basisnoten zijn Vanille, Witte Musk, Karamel en Amber.

Verkooppunten Montale parfum Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

Ontstaan van Montale parfum

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Bij zijn terugkeer naar Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merk je ook bij iedere parfum van het exclusieve merk.

Ontdek Montale Ristretto Intense Café met ons parfum abonnement

Niche parfums zijn anders dan commerciële parfums. Ze zijn uniek en altijd van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn ze vaak ook duurder dan de meeste parfums die je in de winkel koopt. Om niche parfum toch voor iedereen toegankelijk te maken, bedachten we het parfum abonnement. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelflacon van een van onze parfum thuis gestuurd. Daar zit precies genoeg in voor een maand. Kies elke keer zelf een parfum uit onze webshop, of laat je verrassen door de parfum van de maand. Zo ontdek je welke niche parfum bij jou past!