Montale Paris

Oudmazing

Oudmazing is een houtachtige, bloemige musk geur voor dames en heren. Deze geweldige Oud uit Maleisië is een perfecte combinatie van sinaasappel en bergamot en daarbij een zoete toevoeging van peer en mediterrane vijg. Een spannende combinatie van sensuele iris, Egyptische jasmijn en patchoeli.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

130,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Oudmazing

Montale Paris Oudmazing kopen?

Oudmazing van Montale Paris is een houtachtige, bloemige musk eau de parfum voor dames en heren. Deze geweldige oudh uit Maleisië is een perfecte combinatie van sinaasappel en bergamot en daarbij een zoete toevoeging van peer en mediterrane vijg. Een spannende combinatie van sensuele iris, Egyptisch jasmijn en patchouli. Oudmazing werd uitgebracht in 2016. De parfumeur achter deze geur is Pierre Montale. Deze parfum is geschikt voor de herfst en winter. 

Montale parfum heeft een prachtige fles, deze worden gemaakt van aluminium.  De uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare eau de parfum essenties in de flacon lang bewaard blijven. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze eau de parfum erg uniek. In tegenstelling tot andere parfum flessen, beschermt dit ook de binnenkant van de fles. Het is daarom vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen. 

Montale parfum voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn geschikt voor zowel dames als heren. Per product wordt op de website beschreven welke Montale geuren alleen geschikt zijn voor dames of heren.

Waarom Montale Oudmazing parfum kopen bij Riklis Karto? 

Montale Paris parfum kopen bij rikliskarto.com is een verstandige keuze. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Montale geuren. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. We hanteren snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100 euro! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD. 

 

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection