Montale Paris

Oud Pashmina

Oud Pashmina is een amber geur voor dames en heren. Deze parfum onthult de betoverende magie van een donker houtachtige, leerachtige en zacht amberachtige Oud, waarvan de vele weelderige vanille geurende facetten je omhullen in een sluier van grijze musk en roos. Het is veelzijdig en kan op elk moment worden gedragen.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

135,00

Categorie:

Montale Paris Oud Pashmina

Montale Oud Pashmina kopen?

Oud Pashmina van Montale is een Amber geur voor dames en heren. Oud Pashmina werd uitgebracht in 2021.

  • Geurnoten: agarhout, roos, vanile en muskus

Ontstaan van Montale parfum

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Bij zijn terugkeer naar Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merk je ook bij iedere parfum van het exclusieve merk.

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.

Montale Oud Pashmina voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn uniseks, ze zijn dus geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje in onze webshop en kies je favoriete Montale Paris parfum uit. Probeer als man eens een zachte, bloemige geur. En ga als vrouw eens voor een zware kruidige geur. Mix en match erop los!

Hulp nodig bij het kopen van Montale Oud Pashmina?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection