Montale Paris

Oud Edition

De eerste liefde van Pierre Montale, aan de oorsprong van alles: de Oud. Een tijdloze geur, rijk aan contrast en tegelijkertijd harmonieus. In al zijn eenvoud onderstreept deze geur de natuurlijke schoonheid van Montale’s kenmerkende ingrediënten: roos, Oud, wierook, leer, sandelhout en een krachtig muskusakkoord. Oud Edition, een eeuwige geur die oprijst uit de duinen voor een heilige reis naar het hart van de Oriënt.

Geurfamilies
Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Oud Edition

Montale Oud Edition kopen?

Montale Oud edition is een leerachtige geur voor dames en heren. Het hoofdingrediënt, Oud, is een van de meest gewilde grondstoffen voor parfum ter wereld en kenmerkend voor Montale parfums. De geur is diep, complex en houtachtig.

  • Topnoten: peper, wierook, bergamot
  • Hartnoten: patchouli, leer, Oud, roos
  • Basisnoten: labdanum, sandelhout, vanille, witte musk

Waarom Montale Oud Edition kopen bij www.rikliskarto.com?

Wil je een parfum van Montale Paris kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden naast de parfums van Montale een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Ons streven is om jou kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum. Al onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Het unieke ontwerp van de Montale fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Oud Edition online bestellen

Bij Rikliskarto.com vind je een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten zijn gratis als je voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. Dat betekent dus ook dat je vrijwel altijd gratis verzending hebt op de parfums van het merk Montale. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen is dat twee werkdagen.Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment horen wij dat graag. Veel antwoorden staan ook onder de veelgestelde vragen op onze website.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection