Montale Paris

Orange Aoud

Een krachtige houtachtig kruidige geur voor dames en heren. Oud uit Maleisië geeft deze parfum een rijk en nobel karakter. Een vleugje specerijen, bergamot – met prachtige hartnoten van patchouli en subtiel viooltje – laat een betoverende sillage achter van sandelhout uit Mysore, leer en kostbare witte muskus.

 

Voeg toe aan kalender
Product kopen

115,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Orange Aoud

Montale Orange Aoud kopen?

Een krachtige houtachtig kruidige geur voor dames en heren, dat is Montale Orange Aoud. Oud uit Maleisië geeft deze parfum een rijk en nobel karakter. Een vleugje specerijen, bergamot – met prachtige hartnoten van patchouli en subtiel viooltje – laat een betoverende sillage achter van sandelhout uit Mysore, leer en kostbare witte muskus.

  • Topnoten: Agarhout (Oud), bergamot en saffraan;
  • Hartnoten: viooltje, roos en patchouli;
  • Basisnoten: leer, eikenmos, witte musk en sandelhout.

Ontstaan van Montale Paris

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Bij zijn terugkeer naar Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merk je ook bij iedere parfum van het exclusieve merk.

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.

Hulp nodig bij het kopen van Montal Orange Aoud?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection