Montale Paris

Nepal Aoud

Nepal Aoud is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. Een majestueuze, stralende, kruidige wolk van nootmuskaat en saffraan uit kasjmier. Gelegd op een prachtig hart van Bulgaarse rozen en intense amber noten. De Nepal Aoud laat een zeer verleidelijke sillage van kostbaar leer, sensuele witte muskus en subtiele vanille achter.

Geurnoten

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Nepal Aoud

Montale Paris Nepal Aoud EDP kopen?

Nepal Aoud van Montale is een oriëntaalse houtachtige eau de parfum voor dames en heren. Nepal Aoud is uitgebracht in 2014. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Een majestueuze Nepalese oudh in een stralende kruidige wolk van nootmuskaat en saffraan uit kasjmier, gelegd op een prachtig hart van Bulgaarse roos en intense amber noten, laat een zeer verleidelijke sillage van kostbaar leer, sensuele witte muskus en subtiele vanille achter.

  • Topnoten: Agarhout (Oud), Saffraan en Nootmuskaat
  • Hartnoten: Amber en Bulgaarse Roos
  • Basisnoten: Leder, Witte Musk en Madagascar Vanille

Ontstaan van Montale parfum

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Bij zijn terugkeer naar Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merk je ook bij iedere parfum van het exclusieve merk.

Ontdek niche parfum met ons parfum abonnement

Niche parfums zijn anders dan commerciële parfums. Ze zijn uniek en altijd van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn ze vaak ook duurder dan de meeste parfums die je in de winkel koopt. Om niche parfum toch voor iedereen toegankelijk te maken, bedachten we het parfum abonnement. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelflacon van een van onze parfum thuis gestuurd. Daar zit precies genoeg in voor een maand. Kies elke keer zelf een parfum uit onze webshop, of laat je verrassen door de parfum van de maand. Zo ontdek je welke niche parfum bij jou past! 

Hulp nodig bij het kopen van Nepal Aoud

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak.