Montale Paris

Nepal Aoud

Nepal Aoud is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. Een majestueuze, stralende, kruidige wolk van nootmuskaat en saffraan uit kasjmier. Gelegd op een prachtig hart van Bulgaarse rozen en intense amber noten. De Nepal Aoud laat een zeer verleidelijke sillage van kostbaar leer, sensuele witte muskus en subtiele vanille achter.

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

120,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Nepal Aoud

Montale Paris Nepal Aoud EDP kopen?

Nepal Aoud van Montale is een oriëntaalse houtachtige eau de parfum voor dames en heren. Nepal Aoud is uitgebracht in 2014. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Een majestueuze Nepalese oudh in een stralende kruidige wolk van nootmuskaat en saffraan uit kasjmier, gelegd op een prachtig hart van Bulgaarse roos en intense amber noten, laat een zeer verleidelijke sillage van kostbaar leer, sensuele witte muskus en subtiele vanille achter.

  • Topnoten: Agarhout (Oud), Saffraan en Nootmuskaat
  • Hartnoten: Amber en Bulgaarse Roos
  • Basisnoten: Leder, Witte Musk en Madagascar Vanille

Ontstaan Montale parfum

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Tijdens zijn terugkeer naar de hoofdstad van Frankrijk, Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merkt u ook bij iedere geur van het exclusieve merk.

Enkele populaire ingrediënten

Op iedere productpagina kunt u exact lezen welke ingrediënten en materialen er worden gebruikt voor een bepaalde parfum. Echter geven we u graag alvast een sneak peak van de verschillende, heerlijke ingrediënten. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van aoud, wierook, cederhout en sandelhout. Deze heerlijke materialen komen uit de Arabische wereld en worden ook vaak door andere Arabische parfumeurs gebruikt. Pierre Montale heeft zijn inspiratie hier dan ook opgedaan.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Montale parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection