Montale Paris

Musk to Musk

Musk to Musk is een zacht aardse, maar vooral kruidige oriëntaalse geur voor dames en heren. Een prachtige en mysterieuze eau de parfum met warme houtnoten, ambergris en nootmuskaat.

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Musk to Musk

Montale Paris Musk to Musk EDP kopen? 

Musk to Musk van Montale Paris heeft een zachte en aardse geur voor dames en heren. Deze eau de parfum uit 2010 is een mooie frisse oriëntaalse compositie geperfectioneerd door Pierre Montale. Topnoten van agarhout en rijke musk smelten samen en de middelste tonen van nootmuskaat en teakhout injecteren een lichte, kruidige toon terwijl ze warmte toevoegen. De geur sluit af met basisnoten van amber, wat resulteert in een aroma dat uitnodigend en toch enigszins mysterieus is.

  • Geurnoten: Muskus, Amber, Nootmuskaat, Agarhout, Houtachtige noten en Teakhout.

Montale Musk to Musk parfum online bestellen

Bij Rikliskarto.com treft u een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Montale Musk to Musk parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection