Montale Paris

Musk to Musk

Musk to Musk is een zacht aardse, maar vooral kruidige oriëntaalse geur voor dames en heren. Een prachtige en mysterieuze eau de parfum met warme houtnoten, ambergris en nootmuskaat.

Geurnoten

105,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Musk to Musk

Montale Paris Musk to Musk EDP kopen? 

Musk to Musk van Montale Paris heeft een zachte en aardse geur voor dames en heren. Deze eau de parfum uit 2010 is een mooie frisse oriëntaalse compositie geperfectioneerd door Pierre Montale. Topnoten van agarhout en rijke musk smelten samen en de middelste tonen van nootmuskaat en teakhout injecteren een lichte, kruidige toon terwijl ze warmte toevoegen. De geur sluit af met basisnoten van amber, wat leidt tot een aroma dat uitnodigend en toch enigszins mysterieus is.

  • Geurnoten: muskus, amber, nootmuskaat, agarhout, houtachtige noten en teakhout.

Montale Musk to Musk parfum online bestellen

Op Rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie van Montale parfums. Alle parfums bestel je gemakkelijk online in onze webshop. De verzendkosten zijn helemaal gratis als je voor meer dan 100,- aan artikelen bestelt. Dat betekent dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle flessen met meer dan 100 ml inhoud zijn namelijk iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan het twee werkdagen duren.

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren.

Montale parfum voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn uniseks, ze zijn dus geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje in onze webshop en kies je favoriete Montale Paris parfum uit. Probeer als man eens een zachte, bloemige geur. En ga als vrouw eens voor een zware kruidige geur. Mix en match erop los!

Het unieke ontwerp van de Musk to Musk fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.