Montale Paris

Diamond Flowers

“Shine bright like a diamond.” Diamond Flowers is een olfactorische creatie die de sensualiteit van iris, de zachtheid van vanille en de betoverende tonen van roos en jasmijn combineert. In de basisnoot verenigen sensuele amber, sandelhout en mos hun kracht om een ​​mysterieuze diepte te brengen.

Geurnoten
Topnoten
Basisnoten

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Diamond Flowers

Montale Paris Diamond Flowers kopen? 

Diamond Flowers van Montale is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Diamond Flowers werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten:  iris bloem, roos en jasmijn
  • Hartnoten: amber en vanille
  • Basisnoten: sandelhout en mos

Diamond Collection van Montale Paris 

The DIAMOND COLLECTION, gecreëerd in 2017 in een luxe versie, vindt zijn look opnieuw uit. Meer dan een parfum, een uitzonderlijke geur die nu voor iedereen toegankelijk is. Een eerbetoon aan alle trouwe klanten van Montale, uit Parijs en over de hele wereld.

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren.

Verkooppunten Montale parfum Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om online een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak. Heb je een vraag over iets anders, bijvoorbeeld ons parfum abonnement? Veel vragen staan ook tussen de veelgestelde vragen.