Montale Paris

Diamond Greedy

“Diamonds are a girl’s best friend.” Dit is een fruitige Eau de Parfum voor dames. De parfum opent met een vleugje mandarijn gecombineerd met een noot van peer die alle kracht van chocolade onthult. Het hart heeft een delicate roos gecombineerd met jasmijn en zoete vanille. De basis heeft een houtachtig akkoord, patchouli en musk wat zorgt voor een sensuele beleving. 

Geurnoten
Hartnoten
Topnoten

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Diamond Greedy

Montale Diamond Greedy kopen?

De geur opent met een vleugje mandarijn gecombineerd met een noten van peer die alle kracht van de chocolade onthult. Diamond Greedy van Montale is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Diamond Greedy werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten: mandarijn en peer
  • Hartnoten: jasmijn, vanille en roos
  • Basisnoten: witte musk en patchouli

Diamond Collection Montale

The DIAMOND COLLECTION van Montale, gecreëerd in 2017 in een luxe versie, vindt zijn look opnieuw uit. Meer dan een parfum, een uitzonderlijke geur die nu voor iedereen toegankelijk is. Een eerbetoon aan alle trouwe klanten van Montale, uit Parijs en over de hele wereld.

De natuurlijke materialen die Montale gebruikt

Montale Paris maakt gebruik van natuurlijke materialen en heeft daardoor alleen hoge kwaliteitsproducten. Alle geuren hebben een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat de geur erg intens is. Ook zorgt dat ervoor dat je de geur de hele dag door blijft ruiken. De natuurlijke materialen zijn niet schadelijk voor je huid en er zit geen alcohol in de parfums.

Het unieke ontwerp van de Diamond Greedy fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak