Montale Paris

Diamond Flowers

“Shine bright like a Diamond.” Diamond Flowers  is een olfactorische creatie die de sensualiteit van iris, de zachtheid van vanille en de betoverende tonen van roos en jasmijn combineert. In de basisnoot verenigen sensuele amber, sandelhout en mos hun kracht om een ​​mysterieuze diepte te brengen.

Geurnoten
Topnoten
Basisnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

145,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Diamond Flowers

Montale Paris Diamond Flowers kopen? 

Diamond Flowers van Montale is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Diamond Flowers werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten:  iris bloem, roos en jasmijn
  • Hartnoten: amber en vanille
  • Basisnoten: sandelhout en mos

Diamond Collection Montale Paris 

The DIAMOND COLLECTION, gecreëerd in 2017 in een luxe versie, vindt zijn look opnieuw uit. Meer dan een parfum, een uitzonderlijke geur die nu voor iedereen toegankelijk is. Een eerbetoon aan alle trouwe klanten van Montale, uit Parijs en over de hele wereld.

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je een travelcase 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

Hulp nodig bij het kopen van Diamond Flowers van Montale parfum?

Wilt u graag Montale Diamond Flowers parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection