Montale Paris

Arabians Tonka

Arabians Tonka​ is buitengewoon verrassend en een eerbetoon aan het Arabische paard. Deze oriëntaalse geur is bedoeld voor dames en heren die van excentrieke parfums houden. De tonkaboon en bergamot maskeren een dierlijk karakter van musk, oudh en amber. Dit gaat gepaard met een subtiele mix van rozen en agarhout.​ 

Voeg toe aan kalender
Product kopen

130,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Arabians Tonka

Montale Paris Arabians Tonka Kopen?

Arabians Tonka van Montale Paris​ is buitengewoon verrassend en is een eerbetoon aan het Arabische paard. Deze oriëntaalse eau de parfum is bedoeld voor dames en heren die van excentrieke parfums houden. De tonkaboon en bergamot maskeren een dierlijk karakter van musk, oudh en amber. Dit gaat gepaard met een mix van rozen en Agarhout.​ Arabians Tonka werd uitgebracht in 2019.

  • Topnoten: bergamot en saffraan.
  • Hartnoten: Bulgaarse roos en agarhout (oud).
  • Basisnoten: amber, eikenmos, tonkaboon, suikerriet en witte musk.

Montale parfum heeft een prachtige fles, deze worden gemaakt van aluminium.  De uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare eau de parfum essenties in de flacon lang bewaard blijven. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze eau de parfum erg uniek. In tegenstelling tot andere parfum flessen, beschermt dit ook de binnenkant van de fles. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Montale parfum voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje op onze webshop en kies je favoriete Montale Paris parfum uit. Probeer eens as man een zachte bloemige geur en als voor een zware kruidige geur, mix en match erop los!

Waarom Arabians Tonka parfum kopen bij Riklis Karto?

Montale Paris parfum kopen bij rikliskarto.com is een verstandige keuze. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Montale geuren. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. We hanteren snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100 euro! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection