Montale Paris

Aoud Forest

De Aoud Forest is houtachtig met subtiele geuren van de zee, zowel voor dames als heren. Aoud Forest heeft een frisse, muskusachtige, zoute en licht aquatische geur met een vleugje rozen om het te verzachten.

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

120,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Aoud Forest

Montale Paris Aoud Forest Kopen? 

Deze Aoud Forest van Montale is houtachtig met een hint van subtiele geuren van de zee, zowel voor dames als heren. Aoud Forest werd uitgebracht in 2009. Dit is een parfum uit de Aoud-collectie (parfums gebaseerd op agarhout of oudh) Aoud Forest heeft een  frisse, muskusachtige, zoute en licht aquatische geur met een vleugje rozen om het te verzachten. 

  • Geurnoten: Witte muskus,  Amber, Citroen, Grapefruit, Rozemarijn, Roos en Gember.

Voor heren

De verschillende geuren zijn vrijwel allemaal geschikt voor heren. Per product beschrijven wij goed op de website welke geur geschikt is voor alleen heren of alleen dames. Verschillende geuren zijn echter zacht en geschikt voor zowel dames als heren.

Voor dames

Vaak wordt er gedacht dat Montale parfum alleen geschikt is voor heren. Niets is echter minder waar, want er zijn verscheidene geuren die zelfs alleen geschikt zijn voor dames. Echter zijn de meeste geuren geschikt voor zowel dames als heren.

Waarom Montale Aoud Forest parfum kopen bij Rikliskarto.com?

Montale Aoud Forest parfum kopen bij Rikliskarto.com is een verstandige keuze. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Montale geuren. We hanteren snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100 euro! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection