Mancera

Purple Flowers

Purple Flowers is een Oriëntaals bloemige geur voor dames waarin de violet een symbool is voor de perfecte balans. De patchoeli is opmerkelijk verfrissend, wat perfect samengaat met de zoetheid van de roos. De ceder-noot voegt wat diepte toe met een vleugje donkere kruidigheid. De geur straalt romantiek en mysterie uit.

 

 

 

Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00160,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Purple Flowers

Purple Flowers van Mancera kopen? 

Purple Flowers van Mancera is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Purple Flowers van Mancera werd uitgebracht in 2017.

  • Topnoten: vijgeboom, gember, nootmuskaat, zwarte peper en Siciliaanse mandarijn
  • Hartnoten: roos, patchouli en ceder
  • Basisnoten: witte musk, vanille en ambergris

Over MANCERA parfum

Het succesvolle parfum merk MANCERA werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten, AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. De reden voor de gekozen naam MANCERA is omdat het op wereldwijde schaal goed in het gehoor ligt. MANCERA parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je een travelcase 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

Hulp nodig bij het kopen van MANCERA Purple Flowers parfum?

Wilt u graag MANCERA Purple Flowers parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection