Mancera

Wild Fruits

Wild Fruits is een fruitige geur voor dames en heren. De eerste indruk is een frisse citroen wat wordt opgevolgd door een explosieve fruitmand gegarneerd met viooltjes. Het laat een gastronomisch spoor achter. Al met al een makkelijk te dragen zomerse geur.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

90,00135,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Wild Fruits

Mancera Wild Fruits kopen? 

Wild Fruits van Mancera is een fruitige geur voor dames en heren. Wild Fruits werd gelanceerd in 2011. De eerste indruk is een frisse citroen wat wordt opgevolgd door een explosieve fruitmand gegarneerd met viooltjes, het laat een gastronomisch spoor achter. Een gemakkelijk te dragen zomerse geur.

  • Topnoten: citroen, citrusvruchten en kumquat
  • Hartnoten: appel, zwarte aalbessen, fruitige noten, viooltje en perzik
  • Basisnoten: cederhout en witte muskus

Over MANCERA parfum

Het succesvolle parfum merk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten, AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. De reden voor de gekozen naam MANCERA is omdat het op wereldwijde schaal goed in het gehoor ligt. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal! 

MANCERA Wild Fruits voor mannen en vrouwen

Onze MANCERA parfums zijn geuren die voor zowel mannen en vrouwen bedoeld zijn. De tijd van zware houtachtige parfums voor mannen en zoete bloemen parfums voor vrouwen is voorbij. Mix en match erop los want tegenwoordig wordt daar steeds minder onderscheid in gemaakt,  want Mancera heeft een prachtige collectie van uniseks parfums. Probeer als man dus gerust een zoete geur en kies als vrouw eens voor een kruidige herengeur.

Hulp nodig bij uw keuze voor het kopen van MANCERA Wild Fruits Parfum?

Wilt u graag MANCERA parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection