Mancera

Roses Vanille

Roses Vanille is een oriëntaalse vanille geur. Zoet genoeg om je te vangen, rijk genoeg om je te behouden en complex genoeg om je te verleiden. Roses Vanille is een absolute topper en één van de meest sexy bloemen gourmands die je ooit hebt geroken.

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

90,00135,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Roses Vanille

MANCERA Roses Vanille kopen?

Roses Vanille van MANCERA is een oriëntaalse vanille eau de parfum voor vrouwen. MANCERA Roses Vanille werd gelanceerd in 2011. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Zoet genoeg om je te vangen, rijk genoeg om je te behouden en complex genoeg om je te verleiden. Roses Vanille is een absolute topper en een van de meest sexy bloemen gourmands die je ooit hebt geroken.

  • Topnoten: citroen uit Calabrië
  • Hartnoten: Turkse honing en roos
  • Basisnoten: vanille, ceder en witte muskus

Waarom MANCERA parfum kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze MANCERA parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. MANCERA parfum kunt u bij ons online kopen voor de beste prijs. Wij hanteren een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis bij u thuis. MANCERA parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ontdek de parfums van MANCERA en andere niche parfums in onze webshop.

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement!
Voor € 22,- per maand ontvang je een travel 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection