Mancera

Precious Oud

Precious Oud is een oriëntaalse geur voor dames en heren. Precious Oud is een majestueuze viering van oudh, die zijn ware kracht en sensualiteit onthult. Zowel zacht als intens, deze houtachtige en bloemige geur combineert de mysterieuze tonen van leer en whisky en de zoete tonen van roos, magnolia en violet in een subtiele alchemie.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00140,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Precious Oud

MANCERA Precious Oud kopen?

Precious Oud van MANCERA is een oriëntaalse vanille eau de parfum voor dames en heren. MANCERA Precious Oud werd uitgebracht in 2019. Precious Oud van MANCERA is een majestueuze viering van oudh, die zijn ware kracht en sensualiteit onthult. Zowel zacht als intens, deze houtachtige en bloemige geur combineert de mysterieuze tonen van leer en whisky en de zoete tonen van roos, magnolia en violet in een subtiele alchemie.

  • Topnoten: whiskey, oudh van Laos, leder en bergamot
  • Hartnoten: tiramisu, roos, magnolia, viooltje en patchouli 
  • Basisnoten: vanille, amber, eikenmos, ceder en sandelhout

Over MANCERA parfum 

Het succesvolle parfum merk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten, AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. De reden voor de gekozen naam MANCERA is omdat het op wereldwijde schaal goed in het gehoor ligt. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

MANCERA gebruikt alleen natuurlijke materialen

MANCERA parfums zijn gemaakt van kostbare en natuurlijke materialen. Rijke ingrediënten als agarhout, leer en andere duurzame bestanddelen. Er worden alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit en van natuurlijke synthetische oorsprong gebruikt. Prachtige maar vooral verfijnde materialen zijn zo samengesteld dat Westerse en Oosterse parfum liefhebbers er van houden.

Hulp nodig bij het kopen van MANCERA Precious Oud Parfum?

Wilt u graag MANCERA Precious Oud parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection